erkekler ne söyler kadınlar ne anlar...


Erkekler-ne-soyler-kadınlar-ne-anlar - Fragmanindir.com
Yükleyen muhasebeci315. - Filmler ve diziler Dailymotion'da

şu ara keyifle izlediğim filmlerden biri..kuvvetle tüm bayan arkadaşlarıma tavsiye ederim.Filmde kadınlar ve erkeklerin frekans farkları açıkca görünüyor.Kadın milletinin muazzam senarya yeteneğine karşın erkelerin ne kadar basit düşündüklerini...Kızlar uyanın artık..Kendinize bahaneler yazmayı bırakın...Bazı istisnalar vardır hayatta ama adı üstünde istisna....Bir adam sizi aramıyorsa muhtemelen aramayacaktır,bilmem kaç yıldır sizinle birikte olmasına rağmen evlilikten söz açmıyorsa muhtemelen sizinle evlenmeyecek sizden ayrılıp önüne ilk çıkanla 3 ay içinde evlenecektir( ve bu kuvvetle muhtemelen 20'li yaşlarda bir çıtır olacaktır.)...Adamlar basit düşünüyor biz bir sürü eğerli cümle kuruyoruz.Sizi aramayanı sizde aramayın,sizi sevmeyeni sizde sevmeyin.Atalarımız boşuna dememiş "sev seni seveni çayorda çoban olsa,sevme seni sevmeyeni bağdatta sultan olsa:)"

ekşi sözlükten filmden parçalar:
***1- he's just not that into you if he's not asking you out --eğer gerçekten seninle ilgilenseydi, seninle çıkmak isterdi!!!! lütfen "arkadaşlığımızı bozmak istemiyor", "kötü bir ilişkiden çıkmış", "benden çekiniyor/korkuyor", "acele etmek istemiyor", "ama bana telefon numarasını vermişti", "belki aramayı unuttu", "oyun oynamak istemiyorum" bahanelerini onun namına yaratıp, onu arama!

2- he's just not that into you if he's not calling you!
3- he's just not that into you if he's not dating you!
4- he's just not that into you if he's not having sex with you!
5- he's just not that into you if he's having sex with someone else!
6- he's just not that into you if he only wants to see you only when he's drunk!
7- he's just not that into you if he doesn't want to marry you!
8- he's just not that into you if he's breaking up with you!
9- he's just not that into you if he's dissappeared on you!
10- he's just not that into you if he's married!
11- he's just not that into you if he's a selfish jerk, a bully, or a really big freak.
***hemsire! aska inansan da inanmasan da, bu dunyada hala koppek gibi birilerinin pesinden giden insanlar, o karsi cins ugruna gelmis gecmis butun planlarindan seve seve feragat edip sirf onunla olabilmek icin tepin tepin tepinenler yok mu? var anacim, var. (cogu seversen kovalarsin sevilirsen kovalanirsin kuralina -eheh boyle de terbiyeli bi insanim- kurban gidiyor ama, bu konumuzun disinda simdi)
o zaman demek ki nedir olay?
- iliskiye hazir degilim

- cok sik gorusmek taraftari degilim

- ben ozgurlugume duskunum

- herkes kendi hayatini yasamali, iliski dedigin boyle olur, ne fedakarligi?

- evlenmeyi dusunmuyorum

gibi beyanatlarin gercekten de anlami "he's just not that into you - size o kadar da bayilmiyor"dur. nitekim erkek veya kadin asiksa, uluslararasi bir sempozyumun hummali hazirliginda bile kendini bi iliskiye hazir ve hatta hevesli buluverir, onu gormedigi anlarda cani sikilir ve yaptigi her iste "o da burda olsa simdi.." diye hulyalara dalar, ozgurluk konseptini tekrar degerlendirip sizin yaninizin en buyuk ozgurluk olduguna karar veriverir, size gore programini degistirmekten mutluluk duyar, kendisi teklif eder bunu ve asla herkes yolundan gitsin gibi guttirik savlarla cikmaz karsiniza(akli ermez ki asiksa oyle seye) ve son olarak da evlenmeyi oyle bir dusunur ki siz bile sasarsiniz.rica ederim dikkat edelim mazeretlerin uzandigi yerlere. asik birini nerde gorseniz tanirsiniz, siz bile, emin olun.
hem bak bu sefer sex and the city'nin senaryo danismanlari tarafindan yazilmis.

Yorumlar

Popüler Yayınlar