Nasıl Giymeli?





Trendi: Yakalı Gömlek ve Şortlar. Nasıl mı Giymeli?
Yaz sezonunun en rahat kombini hiç süphesiz şort ve üzerine giyeceğiniz bir bluz. Bu rahat kombini şık ve trendy göstermek ise size kalmış. Bize düşen kısmı ise bunu nasıl yapabileceğiniz ;) Bu yaz en trendy parçalardan biri yakalı kolsuz gömlekler ile şortları kombinlemek çok moda.Lüks ve lokal markaları bir arada kullanmak son derece moda ve hesaplı. Genelde ayakkabı ve çanta seçimlerinde daha çok para harcayabilirsiniz. Özellikle harcama yaparken gardırobunuz için klasik olacak parçalara yer vermeniz akıllıca olur ;) Rosie Huntington-Whiteley'den tutun ünlü bloggerlara kadar herkes bu akıma tutulmuş durumda. 6 kombin ile nasıl giymeli hatta nerede giymeli sorularını cevaplıyoruz.

1) Bu yazın en favori renklerinden biri hiç kuşkusuz "mint" dediğimiz çok açık su yeşiliydi. Sıkıldım herkesin üstünde görmekten ama bu rengide seviyorum diyorsanız önerimiz; ton oynaması yapın. Ton sür ton dediğimiz bir rengin farklı(açık ya da koyu) renklerini bir araya getirerek harikalar yaratabilirsiniz. Bluz seçiminde yaz için en ideal kumaş seçimi şifon ya da kotondur. Şort için daha esnek olabilirsiniz.



Bu outfiti öğlen düz bir sandalet ile alışverişte, akşamına giyeceğiniz topuklu ayakkabınızla bir partiye gitmek üzere rahatlıkla kullanabilirsiniz.



2) Öğle yemeği ya da gündüz gezmelerinizde sizi rahat ve şık gösterecek bir kombin. Hele bir de ten almışsanız, beyaz-kırmızı-turuncu üçlüsü sizi daha da havalı gösterecek.



3)Kareli olan her şey sevimlidir! Ama bunu değiştirebilecek materyaller elinizde ise hoş bir ışıltı yakalarsınız! Yaka detaylı bir bluz ve match eden ayakkabılar, unutmayın incelikler detaylarda gizli!




4) İşte klasikçiler için buradayız! Klasik siyah bir şort, ayakkabı ve gözlük üçlüsünü çanta ve bluz değiştirerek şstediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz. Biz nar çiçeğinde karar kıldık. Bu siyah üçlemesini renklendirecek bir çantayı almayı unutmadık.



5)İşte başka bir cici kombin. Bebe yaka ve kedi gözlükler ile biraz 1950'ler havası, 2000'lerin Audrey Hepburn'u olma zamanı! Somon yine her daim naif bir renk. Beyaz, yaka detayı ile renklendirilmiş ve yine sezonun gözde kalıbı "peplum" ile hoş bir form kazanmış olan bu bluzu, ten rengi ya da açık kahve bir platform ayakkabı ile kombinlemelisiniz. Elinize ile kesinlikle hareketlendirici parlak bir renk lazım. Bizim tercihimiz yaka detayınız ile parelellik içeren tatlı bir maviden yana;)



Yorumlar

Popüler Yayınlar